Wij zijn Soda

Soda werft effectief respondenten om op korte termijn waardevolle inzichten te leveren over merken en mensen. Soda geeft duidelijke antwoorden op de meest uiteenlopende onderzoeksvragen. Door middel van effectieve data-analyse helpen we klanten aan waardevolle inzichten. De doelgroep van het onderzoek is op basis van uitgebreide targeting mogelijkheden en contactfrequentie volledig naar wens te bepalen.

Hoe werkt Soda?

Via Soda-onderzoeken kunt u achterhalen of uw campagne het beoogde effect heeft gehad. Aan de hand van de verkregen data kunt u bijsturen op huidige content of adviezen meenemen in toekomstige strategieën.

Op basis van social data, klantdata of content- en/of campagnecontact worden mensen via een advertentie op zijn/haar tijdlijn benaderd om deel te nemen aan een Soda-onderzoek. Het onderzoek is in te zetten via socialmediakanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Snapchat. Maar ook via display advertising of eigen kanalen zoals e-mail en nieuwsbrief.

De resultaten en voortgang van het onderzoek kunnen realtime worden gevolgd in het klantdashboard. Het Soda onderzoeksplatform is ontwikkeld voor optimaal gebruik op desktop, mobiel en tablet.

De Soda-belofte

Inzichtelijk

Soda biedt de beste oplossingen voor alle onderzoeksvragen. Of het nu gaat om een effectmeting of om een doelgroepanalyse, Soda heeft een passende oplossing.

Snel

Verkrijg direct inzichten om uw content- en advertentiestrategie bij te sturen of vast te stellen.

Praktisch

Het klantdashboard is eenvoudig te raadplegen voor doorlopende metingen (Always-On) en is online te bekijken voor realtime inzicht.

Flexibel

Soda is inzetbaar voor elke kwantitatieve onderzoekswens. Bovendien is uitbreiding op (bijvoorbeeld) een grotere of andere doelgroep mogelijk gedurende een onderzoek.

Recente blog posts

Meer blog posts
Meer blog posts

“Met een unieke onderzoekstool en effectieve wervingsmethode levert Soda op korte termijn waardevolle inzichten.”

Demo aanvragen